Camp Ripan

Camp Ripan är ett självklart val när du söker det där lilla extra. I centrala Kiruna, med närheten till naturen, ligger anläggningen med den familjära atmosfären. Här är det nära till det mesta. Du behöver inte välja mellan stad och vildmark. På Camp Ripan får du både och.

Familjerum

Under våren och hösten 2007 har vi renoverat våra stugor. Våra nya familjestugor har en hall med torkskåp. Ett mindre sovrum med 2 bäddar varav en är en så kallad väggsäng som går att fälla upp. Det andra rummet är kombinerad kokvrå, allrum och sovrum med dubbelsäng som går att separera. Rummet är utrustat med platt-tv. Allt som allt finns plats för fyra personer.

Standarden på samtliga nyreparerade stugor har höjts med ugn/mikrovågsugn, torkskåp och platt-tv. Köket är fullt utrustat. Stugorna har även kabel-TV, telefon och badrum med dusch och toalett. Vid ingången finns även skibox och bilparkering.

Stugorna är omsorgsfullt renoverade och materialen är framförallt björk och stål. Designen är främst modern, naturligtvis med inslag av det traditionella. Vi är stolta över den lyxiga känsla vi lyckats skapa i dessa stugor. Nästan som att komma hem.

Dubbelrum

I våra dubbelrum är dubbelsängarna av modellen kingsize, vilket betyder att de inte går att sära på. Vill man sova i separata sängar kan man istället boka något av våra twinrum.

Alla våra stugor har egen ingång och hotellstandard. Vi kallar vårt boende för hotellstugor. Alla hotellstugor har badrum med dusch och toalett, kabel-TV och telefon.

Bilen parkerar du alldeles utanför stugan där det även finns motorvärmare för de kyliga vintermånaderna och en skibox finns på bron in till stugan. Frukostbuffé i våran mysiga restaurang ingår i stugpriset.

Våra stugor är modernt inredda, huvudmaterialet är björk och stål och vi har använt oss av de samiska färgerna för att sätta en lokal touche, allt för att våra gäster ska få en så unik upplevelse som möjligt.