Hotel Arctic Eden

Vi hälsar Er välkomna till Hotel Arctic Eden, centralt beläget i Kiruna. Redan i entrén kommer ni att märka att hotellet är unikt. Samisk konst blandas med rustik miljö i modern tappning.

Dubbelrum

Koppla av i våra ljusa och luftiga rum där samisk konst blandas med modern teknik. Rummen har en egen hall med gott om förvaringsutrymmen. Samtliga rum är utrustade med LCD TV, DVD-spelare och hemmabioanläggning. Badrummen är utrustade med massagekabiner och radio. Trådlöst internet fungerar i hela hotellet. Rummen är byggda under 2007. Tre rum är handikappanpassade.

Svit

Våra sviter är något utöver det vanliga, det samiska temat samsas med det mesta man kan efterfråga i bekvämligheter. Rummen har en egen hall med gott om förvaringsutrymmen. Samtliga rum är utrustade med en stor LCD TV, DVD-spelare och hemmabioanläggning. Badrummen är utrustade med massagekabin, bastu och eget massage badkar. Varje gäst utrustas med egen badrock och tillhörande tofflor. Vid ankomst står ett fruktfat uppdukat samt mineralvatten. Trådlöst internet fungerar i hela hotellet.